ArtSoft Consult Logo

ArtSoft Consult Internships

IT 19 apr. 2022

ARTSOFT este o companie IT cu capital 100% românesc, axată pe dezvoltarea de software personalizat, servicii de outsourcing a proceselor de afaceri, cu referințe excelente pe piața internațională.

Misiunea noastră de bază este de a oferi servicii de dezvoltare software de top dar și
consultanță și externalizare a proceselor de afaceri folosind tehnologii de ultimă oră, instrumente specifice de dezvoltare și abordări orientate către client.

Scopul companiei este de a defini o nouă dimensiune de calitate în dezvoltarea de
software personalizat, legate de consultanță, IT şi servicii de outsourcing. De aceea, logo-ul ArtSoft Consult este "arta de dezvoltare software", care în limba de afaceri înseamnă "calitate dincolo de aşteptările clientului". În cuvinte simple, obiectivul ArtSoft Consult este satisfacţia totală a clienţilor săi.

Dezvoltăm aplicații în Java, PHP, .NET (C#, ASP, .NET), C++, Objective-C, Ruby on
Rails. De asemenea, ne concentrăm și pe aplicații mobile pentru iPhone/iPad și Android.

Echipele de specialiști de la Artsoft au un nivel ridicat de expertiză în Oracle MSSQL
Server, MySQL, Derby, MongoDB, Lucene, LDAP ca stocare de date și cu următoarele sisteme de operare: Lynux, Windows, MacOS, Android; Servicii de testare funcțonală, de încărcare, performanță, integritatea datelor, testare automată, etc.
Ne puteți cunoaște mai bine cu ocazia internshipului de vară, în cadrul căruia veți lucra împreună cu colegii noștri care vă vor fi mentori. Anul acesta așteptăm 16 studenți să facă parte din programul de Internship:

Java - 6 locuri
Node.js - 2 locuri
Front-end - 4 locuri
Ruby on Rails - 2 locuri
QA automation - 2 locuri

Tag-uri